Afrikaanse Dans Voor Kinderen

Om 14:15 is er een workshop Afrikaanse dans speciaal voor leerlingen uit groep 7 en 8. Tijdens deze 45 minuten durende workshop kom je in contact met de aarde. Je kunt je helemaal uitleven in Afrikaanse dans. De muziek en verschillende ritmes laten je leren over de traditionele Afrikaanse bewegingen met je hele lijf. De workshop vindt plaats in de Factorium en er is plek voor circa 15 deelnemers

Aanmelden

Theaterprogramma Voor Kinderen 6+

In de Factorium zijn drie verschillende activiteiten deze middag. Hierbij verschilt het aanbod, maar ook de doelgroep. Van 14:00 tot 14:40 is er een theaterprogramma met de voorstelling ‘Tatata Taaa…’. Dit theaterprogramma is speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar, samen met hun ouders. Het is een voorstelling over muzikanten die zich voorbereiden op een groots klassiek concert. Een luchtige familievoorstelling in regie van Reem Wittenbols, regisseur van Jeugdtheatergezelschap Het Paard dat Vliegt. Voor deze familievoorstelling zijn 230 plaatsen beschikbaar.

Aanmelden

Play-In O.L.V. Suzan Lutke

In de Factorium is om 14:00 uur een play-in. Hier kun je onder begeleiding van Suzan Lutke een groot deel van de middag zelf muziek maken. Het maakt niet uit of je al een instrument speelt of niet. Als je zelf een instrument speelt, neem deze dan mee! Als je nog geen instrument speelt, liggen er allerlei instrumenten voor je klaar. Samen met Suzan en de andere deelnemers ga je op zoek naar de beste ingrediënten om muziek te maken. Er is plek voor circa 50 deelnemers.

Aanmelden